avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere masina cu permis suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere masina cu permis suspendat

am nevoie de ajutorul dvs

Aveam permisul suspendat pt 1 luna .
Cu 3 zile inainte de a se termina suspendarea am plecat cu masina mea condusa de un amic la o zi onomastica.
Acesta m-a lasat acolo urmand sa vina dupa mine.
In jurul orei 24.30 nu mi-a mai raspuns la telefon, urcandu-ma in masina sa ma indrept spre casa, fiind baut .
Am fost oprit de politie, dosar penal.
Care este procedura de aici??Ajunge dosarul in instanta sau pot primi doar amenda??
Mentionez ca nu am avut niciodata probleme sa incalc legea.
va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2016
estrela2126, utilizator
Pedeapsa cu suspendare si anularea permisului.
Cat ati avut in aerul expirat?
0,50
Vi s-a intocmit dosar penal si s-a retinut savarsirea a 2 infractiuni aflate concurs, nu stati foarte bine.
Ati aflat rezultatul la probele biologice?
Sincer ? Dvs , ca si altora asemenea dvs , meritati sa va anuleze dreptul de a conduce pe viata ! Nu pot sa va ofer asistenta juridica si imi cer scuze ca am intrat pe aceasta discutie dar nu ma pot abtine ... sa ai permisul suspendat ( echivalent cu " fara permis " ) , beat mort ( alcoolemia peste limita legala ) si sa te sui la volan e " crima cu premeditare " ! Din pacate , legislatia din Romania e inca indulgenta cu astfel de abateri ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intimpla bugaru85 bugaru85 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,53 in aeru expirat mi sa intocmit dosar penal m-ar interesa care este pedeapsa in cel mai rau caz? (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe biologice streetwis3 streetwis3 Buna ziua. Am si eu o nedumerire si nu mai stiu la cine sa apelez. Sa va povestesc ce s-a intamplat. In ianuarie am fost cu un prieten la o discoteca si am ... (vezi toată discuția)
Recalcularea probelor biologice Mavryka Mavryka Am fost implicat intr un accident usor pe data de 26-12-2012 iar l afata locului sa deplasat un echipaj de politie de care am fost testa cu aparatul ... (vezi toată discuția)