avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda pentru consum de alcool in spatiul public
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda pentru consum de alcool in spatiul public

Buna seara , ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat , un model de plangere pentru a contesta o amenda primita pentru consum de alcool in spatiul public?
Seara trecuta ma aflam la un pub dupa venirea politiei si cateva perchezitii domnii au iesit afara , iar eu am iesit sa fumez o tigara cu un pahar in mana , mi-au luat datele si mi-au dat o amenda pentru consum de alcool in spatiu public , nu zic ca nu aveam alcool dar era combinat cu coca cola deci nu au cum sa demonstreze am sanse sa castig la contestatie ??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:52, 26 Noiembrie 2016
Cum demonstrati instantei ceea ce consumati ?
Modele de plangere gasiti pe site,trebuie doar sa personalizati cu datele din speta dv
Sau daca nu stapaniti procedura,mai bine va adresati unei persoane specializate care va poate sfatui,eventual va poate redacta plangerea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari si injurii dupa ce un vecin fuma pe casa scarii. adrian_adri adrian_adri Buna seara. Am rugamintea sa ma indrumati cu, cateva sfaturi pentru a solutiona un conflict ivit astazi cu un vecin. De cateva zile un vecin fumeaza pe casa ... (vezi toată discuția)
Salutar tuturor ! vin cu o simpla întrebare. acum 2 luni de ... G30rg33 G30rg33 Salutar tuturor ! Vin cu o simpla întrebare. Acum 2 luni de zile, am comis-o grav, mai exact m a prins “băut” la volan. Menționez ca nu am consumat ... (vezi toată discuția)
Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)