avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot face?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot face?

Am fost angajat pe perioada determinata in locul unei persoane care dupa un an a venit si si-a dat demisia. A fost inregistrata intai dispozitia de desfacere a contractului de munca a persoanei inlocuite apoi eu am primit o dispozitie prin care inlocuiam un alt coleg pana la intoarcerea acestuia.Se poate considera un alt contract de munca pe perioada nedeterminata ? La intoarcerea ultimului coleg inlocuit eu ma pot intoarce la primul loc de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 27 Noiembrie 2016
Daca cel din urma coleg revine la munca, dvs va trebui sa va intoarceti pe postul detinut anterior pana la incetarea perioadei c.i.m.

Dvs aveti decizie de inlocuire si nu ati fost angajat in locul acelui coleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie procedat in revisal lia19 lia19 Buna ziua.Vreau sa va relatez urmatoarea situatie.Deci: Trei contracte de munca: Martie 2013-Iulie 2013 August 2013-Decembrie 2013 Ianuarie 2014-Decembrie ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Cim determinat art 83 lit a IldikoB IldikoB Buna ziua, am dori sa incheiem un cim determinat pt inlocuirea unei salariate care va fi in crestere copil . Codul muncii specifica : durata contractului ... (vezi toată discuția)