avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declarati contradictorii in faze diferite proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declarati contradictorii in faze diferite proces

As dori sa cunosc incadrarea juridica pentru declaratii contradictorii asupra unei acuzatii, declaratii facute de paratul in cauza, in fazele procesuale fond si apel.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:11, 27 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Aceste declaratii vor fi retinute de instanta si se vor regasi in modul de individualizare a sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 431 alin 2 FRD FRD (2) Oricare dintre părţi poate opune lucrul anterior judecat într-un alt litigiu, dacă are legătură cu soluţionarea acestuia din urmă. Aceasta este o ... (vezi toată discuția)
Despre recurs znicolae9 znicolae9 Am fost implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Am invocat lipsa calitatii procesuale pasive, aducand dovezile necesare. Instanta a acceptat ... (vezi toată discuția)
Solutie proces! haller haller Buna ziua! As dori sa mi se explice si mie solutia din [b]apel[/b]. La prima instanta pe fond s-a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: HOT.-Respinge ... (vezi toată discuția)