Buna. Vreau sa plec la munca in Anglia. Am gasit o firma pe net care are sediul acolo si recruteaza romani. Cum pot eu sa verific daca firma si postul pt care o sa merg chiar exista? O sa primesc cat de curand si un contract de munca de la ei si nu stiu cui sa ma adresez sa fiu sigura ca nu iau teapa. Firma nu cere comision pt ca nu este agentie de plasare ci este direct angajatorul. Am vorbit prima data cu o doamna romanca la primul interviu online insa fara webcam si apoi am fost sunata de un domn (reprezentant al companiei). Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta!
In dreptul muncii in Romania.
Eu am vazut un asemenea contract facut de Inocsa ing. Romania.
Prevedea ca la o data ulterioara se face angajarea, era trecuta valoarea lunara a contractului si obligatia partilor de a nu se angaja/angaja in alta parte/ pe altcineva pana la data respectiva.
Era ca o promisiune in vederea incheierii ulterioare a unui contract de munca
Bineinteles ca asta o sa fac...de fapt le`am spus ca numai dupa ce vad contractul de munca imi dau demisia. Dar ma pot insela in vreo privinta cu contractul de munca? Sa zicem ca totul e ok si cand ajung acolo nu isi mai respecta ceva din contract...ce fac? De unde stiu ca e valabil contractul?