avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa a doua de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa a doua de munca

Buna seara ! sunt pensionata anticipat partial din 2014 ,In carnetul de munca este trecut , cu procent , art si lege , ca am lucrat in grupa a doua . Nu mi s-a luat in considerare adeverinta emisa de lichidatorul unitatii respective , pt ca nu a predat arhiva si nici nu avea avizul Arhivelor Statului . In conditiile noii legi , pot beneficia de grupa a doua , doar pe baza insemnarii din carnetul de munca ?
Va multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se face mentiune in carnetul de munca despre incadrarea in gupa II de munca , se va lua in considerare . Adeverinta era necesara si pentru a se dovedi veniturile suplimentare ,sporuri, munca in acord, luicrul sistematic peste program , etc , ce nu sunt mentionate in carnetul de munca si pentru care s-a platit contributia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in anul 2022, m-am pensionat anticipat partial, decizia ... Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua. In anul 2022, m-am pensionat anticipat partial, decizia de pensionare fiind in baza datelor din cartea de munca si Revisal, fara adeverinte de la ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca grupa a-|-a adrian1@1 adrian1@1 Am lucrat în grupa 1 conform ordinului 50.in metalurgie o perioada de 2 ani și 6 luni,in procent de 80%.Vâ rog să-mi spuneți dacă se ia în considerare ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca in procentr de 100 % sau 75 % ? buna ziua, as ... Pilu Pilu Grupa de munca in procentr de 100 % sau 75 % ? Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva cu o informatie: Recent, un verisor de-al meu s-a ... (vezi toată discuția)