avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sporuri acordate conform legii 57 din octombrie 1974
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sporuri acordate conform legii 57 din octombrie 1974

Unde pot gasi o lista anuala cu categoriile de locuri de munca, unitatiile carora au fost acordate conditii nocive, periculoase si grele intre anii 1984 - 1989. Aceste liste erau stabilite anual de Consiliul de Ministrii conform art 68 al 2 si 3 din legea 57 octombrie 1974 ?
Cel mai recent răspuns: valyJ , utilizator 23:19, 28 Noiembrie 2016
Unde pot gasi o lista anuala cu categoriile de locuri de munca, unitatiile carora au fost acordate conditii nocive, periculoase si grele intre anii 1984 - 1989. Aceste liste erau stabilite anual de Consiliul de Ministrii conform art 68 al 2 si 3 din legea 57 octombrie 1974 ? n Am incercat la arhiva secretariatului general al Guvernului dar imi cere nr hotararii Consiliului de Ministri din anii respectivi.
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2016
valyJ, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acasa.v acasa.v acasa.v de ce drepturi in plus se bucura un angajat care lucreaza intrun mediu greu si toxic fata de unul in conditii normale ce lege reglementeaza acest lucru (vezi toată discuția)
Am primit spor de conditii grele un an de zile. anul acela nu trebuia sa fie in gr. 1 de munca la pensie? ion + ion + In perioada 01.01.1974-01.01.1975 am primit 40 lei lunar spor conditii grele de munca acordat conform art. 89 din legea 10/1972* si art 68 (2) din legea ... (vezi toată discuția)
Vă rog să îmi spuneți care a fost temeiul legal pentru acordarea ... PETRESCUANGELA57 PETRESCUANGELA57 Vă rog să îmi spuneți care a fost temeiul legal pentru acordarea sporului banesc în perioada octombrie 1986-ianuarie 1995 pentru lucrul in condiții ... (vezi toată discuția)