avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... schimbare domiciliu dintr-un judet in altul-este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

schimbare domiciliu dintr-un judet in altul-este necesar schimbarea documentelor masinii si permisului de conducere?

M-am mutat dintr-un judet in altul.Evident mi-am schimbat Cartea de Identitate.Este necesar sa-mi schimb si Permisul de conducere,Cartea masinii,etc?Si daca da,am un termen legal?Multumesc f mult ca existati
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 16:05, 29 Noiembrie 2016
da, trebuie sa le schimbati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto la expirare carte de identitate eul44 eul44 Va rog, sa ma informati despre cadrul legal cu privire la urmatoarea problema: doresc sa imi schimb domiciliu (buletinul)... acest fapt presupune si ... (vezi toată discuția)
Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Documentele masinii la mutarea in alta localitate iolaru iolaru Intrucat m-am mutat in alta localitate decat cea mentionata in buletin, m-ar interesa daca - pentru a fi in legalitate - este obligatoriu ca, dupa obtinerea ... (vezi toată discuția)