avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imprumut provident
Discuție deschisă în Executare silită

imprumut provident

In 2008 am facut un imprumut la Provident de 20 mil.,am achitat vreo 2-3 rate iar apoi am avut probleme financiare neavand posibilitatea de a achita restul de rate...Ieri am primit in posta hotararea de executare silita a conturilor bancare si a veniturilor.Stupoare....nu am nici un cont si nici un venit in Romania,nu am casa,nu am nici un bun pe numele meu(de 6 ani nu mai locuiesc in Romania).Intrebarea mea este...in ce ar putea consta executarea silita??
Cel mai recent răspuns: Matei CHIRILOV , Avocat 16:30, 29 Noiembrie 2016
vor continua executarea pana cand vor gasi ceva. este posibil sa fiti executat si in strainate, dar ma indoiesc ca vor intreprinde demersuri in acest sens, mai ales avand in vedere cuantumul sumei. pe de alta parte, din ceea ce spuneti dumneavoastra, datoria a carei executare silita se cere ar putea fi prescrisa (in functie si de cand trebuia platita fiecare rata, curge un termen de 3 ani).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dori7 dori7 Cum pot contesta o executare silita intervenita in urma neachitarii integral a unui imprumut la provident? Multumesc! (vezi toată discuția)
Executare silita violetamoise violetamoise buna ziua,tatal meu in septembrie 2010 a facut un imprumut la provident in valoare de 2000ron ,a achitat cateva rate iar dupa cateva luni au intervenit niste ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)