avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolare termică
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolare termică

Bună ziua. As vrea sa întreb, am un apartament la parter care este dat în chirie. Blocul este înscris la programul pentru izolare termică, acuma încep sa adune banii. Azi mi au zis că eu trebuie sa plătesc izolarea 100 la sută. Asa e ? Și dacă da în care lege scrie. Mulțumesc ptr ajutor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:59, 29 Noiembrie 2016
Momo85 a scris:

Azi mi au zis că eu trebuie sa plătesc izolarea 100 la sută.

Cine va comunicat ca trebuie sa achitati integral c.v cota parte reabilitare termica ?
Daca intreg imobilul de locuit in comun a intrat in programul de modernizare si eficientizare termica,normal este ca locatarii fie sa achite sumele prevazute in contractul de prestari servicii incheiat intre executant si beneficiar
Aspectul ca locuiti la parter sau ca apartamentul este inchiriat nu reprezinta motive pentru care dv sa vi se aplice alte legi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatia termica a unui bloc Mariana Petriuc Mariana Petriuc Am un apartament de 3 camere la unul din capatele blocului. In total blocul are 8 scari. Partial locatarii unor scari si-au facut izolarea termica a blocului ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica ELLENA_SN ELLENA_SN \"Art. 16. - (1) Proprietarii sunt obligaţi să ia măsuri pentru consolidarea sau modernizarea clădirii, pentru reabilitarea termică şi eficienţa ... (vezi toată discuția)
Izolatie termica a casei scarii unui bloc irina25 irina25 Buna ziua, as dori un sfat in legatura cu o problema.Locuiesc la parterul unui bloc de locatari in care de curand vecinii de deasupra noastra, respectiv de la ... (vezi toată discuția)