avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatalui si indemnizatia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatalui si indemnizatia

Daca sotul nu a facut cerere pentru luna tatalui nici sa stea acasa, nici ca merge la munca, se mai poate face acea cerere ca sa putem lua indemnizatia?
Mentionez ca, copilul face 2 ani pe 2 decembrie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 1 Decembrie 2016
Nu se mai pote face nimic acum, mai ales ca zilele acestea sunt libere pentru bugetari.
Dar daca merg pe 5-6 cand se intorc bugetarii din concediu?
Nici atunci , intrucat pe data de 02.12.2016 copilul dvs va implini varsta de 2 ani ... trebuia mers in luna noiembrie 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect legat de oug-111-2010 cecylia cecylia Buna, am o nelamurire si as dori sa aflu cu exactitate daca tata trebuie sa stea acasa o luna in cel de-al 3-lea an din dreptul meu? mentionez ca in 24 ... (vezi toată discuția)
Prelungirea ccc de la 2 la 3 ani RamonaPislaru RamonaPislaru Buna ziua, Momentan sunt in CCC pentru o perioada de 2 ani. In luna decembrie ar trebui sa ma intorc la serviciu iar conform legii, sotul sa stea ultima luna ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil MARIACURTICEAN MARIACURTICEAN Buna ziua, Am o intrebare: conform noii legi nr. 66 din 19 aprilie 2016 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, o mama care se ... (vezi toată discuția)