avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PFA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PFA

Buna ziua,
Sunt atestat ca administrator,functionez ca PFA, si am o intrebare:
- Conform legii,stiu ca lista de plata trebuie semnata conform legii de Presedinte,Cenzor,Administrator. In cazul unui contract incheiat intre As.Propr. si PFA,aceasta lista mai trebuie semnata de cei doi(Presedinte,Cenzor),in conditiile in care eu, ca PFA, imi asum responsabilitatea corectitudinii, intocmirii acestei liste si a modului de a gestiona contabilitatea Asociatiei?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:10, 1 Decembrie 2016
la un presedinte nu conteaza pregatirea de baza.
Important e sa fie proprietar in acel imobil.
Va multumesc pt sfaturi.
Exista oameni cu 4 clase care si-au dezvoltat afaceri, unele rasunatoare, oameni ce au ajuns milionari si care au angajati cu studii superioare, specialisti...
Acel presedinte cu 8 clase estre cel care a semnat contractul dumneavoastra de munca si cred ca nu ati fost obligat sa va angajati la acea asociatie.
Daca acum aveti divergente cu cel ce are 8 clase, tot asa sunt situatii in care unii administratori au divergente cu presedintele ce are studii superioare. Daca vor lucreaza impreuna iar daca nu, nu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul unei asociații e neatestat de primãrie - avem dreptul sã facem o sesizare cãtre i.t.m. ca și ”angajatori” ? asa123 asa123 Ce putem face dacã am aflat de la Biroul Asociații de Proprietari din Primãrie, cã așa-zisul Administrator al A.P. X nu e atestat, dar - și citez pe cei ... (vezi toată discuția)
Răspunde președintele asociației pentru nechemarea în judecată a unui restanțier căruia penalizările i s-au prescris? Nelu_49@yahoo.com Nelu_49@yahoo.com Ne confruntam cu o situatie in care un vecin a avut restante mari la intretinere , acesta acumuland suma de 5700 lei penalizari . Cu debitul intretinerii este ... (vezi toată discuția)
Tabelul cu cotele de intretinere se semneaza si de presedintele asociatiei ? Lidia2012 Lidia2012 In mod repetat, tabelul cu cotele de intretinere pe apartamente afisat, apare semnat NUMAI de administrator si de cenzor. Lipseste semnatura Presedintelui ... (vezi toată discuția)