avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Propietar nou nu pot plati sumele datorate la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Propietar nou nu pot plati sumele datorate la intretinere din lipsa timpului

Buna ziua

Am achizitionat un apartament acum 2 ani . Asociatia de propietari are un contract cu o firma de administratori privati . D nul administrator incaseaza platile pt intretinere o singura data pe saptamana , miercurea in intervalul orar 18/20 . Atat eu si sotul meu , lucram in mediul privat si suntem la servicu in acest interval orar , ne fiind in postura de a primi in fiecare luna cateva ore libere ca sa putem achita obligatiile de intretinere . Asociatia de propietari refuza sa ne lase sa platim in contul bancar deschis de catre dansii , de asemenea ni s a comunicat ca este imposibil sa platim la sediul firmei de adminsitratori , nu ni s a oferit nici un alt cont bancar unde sa putem achita .

In aceasta situatie ce putem face ? Vrem sa achitam sumele care tin de obligatia noastra de propietari dar ne vedem aflati intr -o imposibilitate fizica. Mentionez ca nu avem prieteni , rude , apropiati care pot plati pt noi

Am apelat la un vecin care sa depuna indexul pt apometre , care de asemenea trebuie depus in fiecare miercuri , si din nefericire nu am reusit sa rezolvam

Multumim anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:23, 30 Noiembrie 2016
Faceti o adresa scrisa catre Asociatie - in atentia Presedintelui, pe care s-o inregistrati, mentionand cele relatate de dvs mai sus si cereti sa vi sa raspunda in scris care ar fi modalitatea de rezolvare! Daca cererea nu puteti s-o depuneti personal, o puteti trimite prin Posta Romana cu confirmare de primire!
Pentru indexul de apometre, o solutie ar fi daca aveti "Posta Asociatiei" si lasati citirea acolo!
Solicitati contul presedintelui, firma de administrare este doar un contractor si nu dispune ea cum se incaseaza banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata restantelor florinamatei florinamatei Buna ziua,am ramas restantiera de acum un an,platind dar nu suficient sa pot acoperi in totalitate,in ultimele 5 luni am platit sume intre 500 ron ... (vezi toată discuția)
Verificarea apometrelor este obligatorie? ilina_objopt ilina_objopt m-am mutat cu chirie in decembrie si am acceptat sa platesc intretinerea pe doua luni inainte de a ma muta, in schimbul mobilei din apartament. problema e ca ... (vezi toată discuția)
Asociatie de propietari,ignora legea 230/2007 SAUNDU SAUNDU Buna dimineata,doresc o lamurire si un sfat pentru un demers al locatarilor in relatia cu asociatia de propietari.Concret: -In aprilie 2015 asociatia a ... (vezi toată discuția)