avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am pierdut talonul masinii, nu sunt proprietarul din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am pierdut talonul masinii, nu sunt proprietarul din cartea de identitate

Buna ziua,

Cum pot obtine un duplicat al talonului daca nu sunt proprietarul din cartea de identitate a vehiculului.
Mentionez ca ultima inmatriculare a fost facuta in anul 1999, conform unui contract de vanzare cumparare masina a fost vanduta de catre proprietar in anul 2014 nu stiu daca a fost oferit si certificatul fiscal, eu nu am primit unul.
Masina are acelasi numar de inmatriculare.
Daca nu gasesc proprietarul din carte, pot radia masina de la politie, primarie, fisc, in baza contractului de vanzare cumparare?
Cel mai recent răspuns: DinescuM , utilizator 10:27, 1 Decembrie 2016
Daca nu sunteti proprietarul vehiculului nu aveti calitatea si competenta sa solicitati autoritatilor sa va elibereze documente noi
Radierea vehiculelor la politie reprezinta actul unilateral de vointa al proprietarului acestora ,este act ireversibil si genereaza restrictionarea dreptului de circulatie al vehiculului pe drumurile publice
Dv nu sunteti proprietarul vehiculului ,pre cale de consecinta nu puteti solicita radierea acestuia-decat daca obtineti eventual procura din partea proprietarului de drept
Multumesc pentru informatii.
Dar mai am o intrebare pentru care nu am gasit raspuns. Daca proprietarul din acte nu mai este in viata ce se poate face?
Mentionez ca nu stiu daca mai este in viata sau nu, dar conform actelor proprietarul are varsta de 59 de ani si exista aceasta probabilitate.
Nu imi doresc sa fie adevarat dar ma gandesc la toate posibilitatile pe care le pot intampina.

Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina stoicavasile stoicavasile Am vandut o masina pe 26 oct.2014 prin intocmirea actelor si scoaterea din evidenta de la fisc de unde am primit si dovada ca nu mai figurez ca avand masina in ... (vezi toată discuția)
Buna! cum pot radia masina fara actele masinii ?mie mi-ar trebui ... underdark44 underdark44 Buna! Cum pot radia masina fara actele masinii ?Mie mi-ar trebui numerele vechi de pe ea sa pun pe noua masina. Eu am vandut cuiva masina doar cu contract ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)