Buna seara,as dori si eu,va rog, sa ma indrumati referitor la o situatie:
*in urma cu 1 luna si jumatate am depus o plangere la politie impotriva fostului sot pentru neplata pensiei alimentare a copilului,pensie ce nu a mai platit+o de 2 ani pana in prezent.Specific ca nu este prima oara cand depun plangere ,iar de fiecare data doar platea cateva luni apoi se facea ca uita desi suma este derizorie(165 lei-luna).Problema mea este ca pare ca nimeni nu+l poate face sa plateasca,el nu vrea,politia nu+l poate obliga iar pana la judecata ni se lungesc urechile#-o si daca nu are nimic pe numele lui nu are ce executa,desi administreaya o firma personala nu are nimic trecut pe numele lui.Ce se poate face pentru a+l face sa plateasca si pentru a ne recupera restantele?Multumesc!
Multumesc.Eu inteleg ca doar cu plangeri se rezolva dar problema e ca politia mi se pare ca o cam lungeste cu asteptarea,sunt 2 luni de la plangere in care nu s-a rezolvat nimic,mi se spune doar ca asteapta raspunsuri si atat.Totusi este o datorie acumulata de 2 ani.Nu exista nimic ce pot face sa grabesc procesul?
Pensie alimentara
Bughy2003
O singura intrebare. In situatia in care, hotararea judecatoreasca il obliga pe fostul sot la plata pensiei alimentare (de la data introducerii plangerii, pana ... (vezi toată discuția)