avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie in perioada de proba, dupa somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie in perioada de proba, dupa somaj

m-am angajat inainte de terminarea perioadei in care am fost in plata ajutorului de somaj. dupa o luna, in timpul perioadei de proba, neputandu-ma adapta, am hotarat sa-mi dau demisia. mai pot fi repus in plata ajutorului de somaj, pentru perioada ramasa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 3 Decembrie 2016
Daca demisionati nu veti mai beneficia de somaj.
Pe ce durata ati incheiat acel c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie vmire vmire momentan sunt in somaj urmeaza sa incetez somajul si sa ma angajez.viitorul sef m-a atentiont ca o sa imi faca ctr pe perioada nedeterminata dar ca in caz ca e ... (vezi toată discuția)
Implicatii suspendare contract de munca sorin_oprea sorin_oprea Momentan sunt angajatul unei firme in Romania si am gasit un loc de munca intr-o alta tara. In contractul de munca se stipuleaza existenta unei periode de ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba influenteaza somajul? angi_raisa angi_raisa Buna, Am fost notificata de catre angajator cu desfiintarea locului de munca incepand cu 1 oct 2009. Am dreptul legal la somaj, dat fiind ca am lucrat cu ... (vezi toată discuția)