avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nulitatea procesului verbal de constatare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nulitatea procesului verbal de constatare a contraventiei

Va rog sa-mi spuneti daca lipsa mentiunii obiectiunilor contravenientului in procesul verbal de constatare a contraventiei duce la anularea acestuia in instanta? Daca raspunsul este afirmativ imi puteti indica sentinte judecatoresti definitive in acest sens?
Si sa-mi explicati intelesul expresiei "nulitate relativa virtuala" si sa-mi dati un exemplu concret pentru a intelege mai bine. Lipsa mentiunii obiectiunilor in procesul verbal de contraventie are ca urmare nulitatea relativa virtuala a procesului verbal?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2009
Jonny93, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jonny93 , utilizator 20:57, 3 Septembrie 2009
Astazi a fost depus recursul, se incadreaza in cele 15 zile. Am ramas si eu uimit de hotararea primita si am vrut sa vad ce parere au si ceilalti despre acest fapt. Sunt sigur ca la recurs vom primi o hotarare mai putin.... ciudata!
sa ma tineti la curent, va rog, sunt tare curioasa....mult succes
Fiti siguri ca imediat ce primesc hotararea o sa va anunt pe forum despre continutul ei. Abia astept sa o primesc. E frustrant sa vezi ca legea iti da dreptate si judecatorul refuza sa ti-o recunoasca. Oricum, nu ar fi prima data cand patesc acest lucru cu aceasta persoana, majoritatea recursurilor au fost castigate.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
Jonny93, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie gresit completat Hulu Hulu Buna din nefericire am luat in dat de 26.02.2012 o amenda pentru ca nu am avut asupra mea actele= talonu si asigurarea obligatorie, dar in procesu verbal este ... (vezi toată discuția)
Contestatie p-v szilviakingastefan szilviakingastefan As avea o intrebare in legatura cu contestatia unui p-v de contraventie, in cazul in care la intocmirea p-v nu mi s-a acordat posibilitatea de a face ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda Stamate511 Stamate511 Pot face contestație la o amendă pt ca am avut altfel de declaratie pe propria răspundere (vezi toată discuția)