avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... garsoniera dupa casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

garsoniera dupa casatorie

Daca dupa casatorie avem cumparata o garsoniera prin programul prima casa,de 2ani,acum suntem despartiti,urmeaza divortul,avem un minor,ce drepturi am eu si copilul in urma divortului la garsoniera?eu am avut salariul minim pe ec iar el este navigator.cum se procedeaza in cazul partajului?el-sotul-spune ca tre' sa fiu constienta ca nu am nici un drept.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: t1t1 , utilizator 16:54, 4 Decembrie 2016
Copilul cat parintii sunt in viata, nu are vreun drept legat de garsoniera.
Bunul este comun al sotilor si intre ei si-l impart.
Se pleaca de la prezumtia ca ati contribuit egal la achizitionarea lui, insa el poate cere si proba ca a avut o contributie mai mare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj oana99 oana99 buna seara spuneti mi si mie va rog frumos la un partaj ce criterii se iau in vedere??? cum se face imparteala?? 50 la suta pt mine si 50 la suta pt fostul sau ... (vezi toată discuția)
Partaj. cote-parti cadian cadian In cazul unui divort, daca cei doi copii (unul major si unul minor) raman cu tatal lor in apartamentul dobandit in timpul casniciei, atunci mama la cat din ... (vezi toată discuția)
Divort gere sylvia gere sylvia Buna ziua. As vrea sa divortez, am o fetita de 2ani si 8 luni. dar avem problema cu partaj de bunuri! am construit impreauna o casa , dar ... (vezi toată discuția)