avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort intre soti

Buna ziua,
Am ajuns cu sotia in punctul in care nu mai putem functiona . Avem 2copii minori si doresc sa fie totul cat mai usor pentru ei. Impreuna avem 2 auto si 2imobile (achizitionate in rate , rate suportate de mine ) Ce posibilitati avem ? Ea vrea la tribunal , eu evit pentru a nu traumatiza copii
Daca va intelegeti cu privire la desfacerea casatoriei, stabilirea domiciliului minorilor, exercitarea autoritatii parintesti asupra minorilor, stabilirea cuantumului pensiei de intretinere datorat minorilor, modalitatii de impartire a bunurilor dobandite in comun, puteti merge la un birou notarial .nnDaca nu va intelegeti cu privire la toate aceste aspecte sau cu privirea la unele dintre ele , in mod obligatoriu v-a trebui sa mergeti la tribunal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor! Alex2yo4u Alex2yo4u Bună ziua!!! Eu împreună cu soția și fetița noastră locuim in Bucuresti la părinți mei care stau la curte unde ne-am facut si noi propria casă! Dupa ... (vezi toată discuția)
Indrumare.. Marian Necunoscutu Marian Necunoscutu Buna ziua..numele meu este marian si vreau sa ma lamureasca cineva in legatura cu un posibil divort...sunt casatorit dar acum cateva zile am aflat ca sotia ... (vezi toată discuția)
Divort cirsteaiulian cirsteaiulian am un copil de 8 ani,am apartament prin credit ipotecar,o masina si inca doua credite,sotia nu lucreaza,vreau sa divortez, ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)