avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contopire sí revocarea pedepselor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contopire sí revocarea pedepselor

Buna
Ám ő condamnare de trei ani cu suspendare in urma contopirii a patru pedepse ( vechiul cod penal).Daca acum ajung la ő condamnare se revoca pedeapsa de trei ani sí se adauga pedeapsa pentru noua fapta sau se descontopesc pedeapsa aceea de trei ani sí dupa aceea vor contopire sí anula?
Dupa contopire, conform noului cod penal, se v-a mai adauga un spor.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire si spor de pedeapsa puncuskaa puncuskaa am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare sub supraveghere (5 pedepse contopite din care cea mai grea de 2 ani plus 1 an spor) si acum am fost condamnat la 1 an 6 ... (vezi toată discuția)
Contopire amenda administrativa,inchisoare animacikaa animacikaa in urma contopirii pedepselor (5 pedepse cu inchisoare cu suspendare) cu un spor de 1 an 6 luni am un rezultat de 3 ani 6 luni. daca la ultimul dosar reusesc ... (vezi toată discuția)
Contopirea unor pedepse KSO KSO Buna ziua. Am si eu un frate condamnat si ar vrea sa contopeasca doua pedepse. Sa fiu mai explicit, in anul 2011 a primit o condamnare de 1 an cu suspendare. ... (vezi toată discuția)