avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contestatie.ANAF.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contestatie.ANAF.

Buna seara.Am primit o decizie cu titlu executoriu din partea anaf ,aceasta fiind cu data 28.01.2015,deoarece nu mi-am platit :Contrib.de asigurari sociale de sanatate datorate de pers.care realizeaza venituri din activ.independente.Activitati ce constau in Tansport Persoane ,Taxi.Problema este ca eu nu mai desfasor aceasta activ. din Februarie 2010 deoarece Primaria Capitalei nu mi-au prelungit licentele.Doresc sa stiu daca trebuie sa angajez un avocat pentru a contesta aceasta Hot.Judecatoreasca.Va multumesc.
Ar fi indicat să consultați un avocat pentru a avea toate informațiile necesare în vederea formulării unei contestații.
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2016
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu abuziv pentru neplata contributii de sanatate - venituri inexistente ankalupu ankalupu buna seara, am primit astazi o somatiecu un titlu executoriu pentru contributii de asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele care realizeaza ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlu executoriu pentru plati deja efectuate alexhartan alexhartan Buna ziua, Am primit in posta o somatie si un titlu executoriu pentru obligatiunile fiscale pentru PFA din Decembrie 2017, mai exact: 21.05.03.02 ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii cass -executare silita GYOY GYOY In urma neplatii contributiilor pentru asigurarile sanatate pe 2008(mai-octombrie) am primit somatie de plata cu titlu executoriu. Precizez ca pe perioada ... (vezi toată discuția)