avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dispensa consultatii prenatale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dispensa consultatii prenatale

Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu dispensa de 16 ore lunar pentru consultatiile pre-natale:
Cererea trebuie depusa de fiecare data,inaintea efectuarii analizelor,sau se poate depune si ulterior(ex: " legat de analizele efectuate in data X,pentru care am depus cerere normala de concediu de odihna,va rog sa schimbati 'destinatia' si sa nu imi afectati concediul de odihna,in baza OUG 96/2003 art 15 etc")?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 5 Decembrie 2016
Parerea mea este ca, cererea trebuie depusa anterior inaintea efectuarii analizelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispensa de 16 ore lunar pentru consultatii pre-natale pentru angajatele gravide imosoft imosoft Buna ziua, Am niste intrebari legate de dispensa de 16 ore lunar pentru consultatii pre-natale, in cazul in care investigatiile se pot efectua numai in ... (vezi toată discuția)
Dispensa 8h adica o zi hr saguarotech hr saguarotech Buna ziua, conform OUG 96/2003 o salariata gravida poate beneficia de dispensa de maxim 16h/luna. Intrebare: salariata poate sa isi ia dispensa de 8h adica o ... (vezi toată discuția)
Sarcina si locul de munca AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Buna ziua, Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajute cineva. Sunt insarcinata in 8 saptamani si deja am anuntat la munca. Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)