avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere incetare cim cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere incetare cim cu acordul partilor

Mai am 8 zile CO si vreau sa plec de la firma de la 1 ian 2017. Cum e mai bine: demisie cu preaviz cu 15 zile calendaristice inainte de aceasta data (banuiesc cu concediu inclus ) sau cerere de incetare a cim cu acordul partilor la 31.12.2016, depusa maine?
Cel mai recent răspuns: cseregabi , utilizator 19:38, 6 Decembrie 2016
Depuneti cererea de incetare a c.i.m. cu acordul partilor , iar daca angajatorul nu este de acord va depuneti demisia.
In preavizul de demisie, concediul este inclus numai daca si angajatorul este de accord sa va dea concediu in acea perioada. Altfel, se compenseaza in bani in totalitate la incetarea contractului.
Va multumesc!
Va multumesc, asa am procedat.Deocamdata directorul nu a semnat cererea, dar a venit cu propunere de marire de salar si se mai gandeste.Daca pana in 16 dec nu va fi de acord, voi depune cererea de demisie , in caz extrem o trimit pe mail, fax.Sper ca nu va fi nevoie, sunt hotarata sa plec.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea co si demisie respinsa ContSters178374 ContSters178374 Buna seara! Problema mea este urmatoarea. Mama mea are bilet de avion pt data de 20 dec ca sa plece in CO 2 saptamani sa isi vada sora si sa se odihneasca, ... (vezi toată discuția)
Demisie ailin22 ailin22 am o problema.Sunt angajata din martie anul trecut la o firma iar acum vreau sa imi dau demisia ptr ca nu a fost de acord sa ne dea concediile de odihna,cum ... (vezi toată discuția)
Preaviz cmalaescu cmalaescu Buna ziua, Mi-am dat recent demisia de la locul de munca unde sunt incadrata ca Manager proiect informatic (COR 251206). Perioada de preaviz este de 45 de ... (vezi toată discuția)