avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna 2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna 2016

Care-i valoarea concediului de odihna aferent anului 2016. Mentionez ca sunt angajat cu salariul minim. Anul acesta am primit banii de co pe 2015 in valoare de 600 de lei. Cred ca aceasta firma isi bat joc de noi. Cu stima si respect.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 6 Decembrie 2016
Nimeni nu va poate spune asa ceva "valoarea concediului de odihna aferent anului 2016", intrucat indemnizatia pentru CO nu este prevazuta in legislatie ca si o valoare fixa pentru toti salariatii.

Potrivit art.150 alin.2 C.mun., indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna dupa intoarcerea din concediu crestere copil adriana2011 adriana2011 Am o colega care s-a intors dupa un an din crestere copil. Vrea sa treaca la 4 ore. Cum se plateste concediu de odihna aferent anului 2015, cat a fost in ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul pentru compensarea in bani a concediului neefectuat andradabest andradabest Buna ziua, As avea nevoie de lamuriri clare pentru urmatoarea situatie, intrucat nici la sediul ITM zonal nu am reusit sa primesc un raspuns clar. Despre ... (vezi toată discuția)
Co poate scadea indemnizatia din timpul concediului de maternitate? cristinaflp cristinaflp As dori sa ies in concediu maternitate (prenatal) incepand cu data de 1 iulie 2015. Problema este ca nu am facut uz de niciuna din zilele de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)