avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cesiune contract cosmote
Discuție deschisă în Executare silită

cesiune contract cosmote

Am avut un abonament cosmote si l-am incheiat anul trecut. Desi mi-au spus ca nu mai am de plata nimic se pare ca a ramas o factura neplatita dar care la mine nu a ajuns. Acum dupa aproape un an am fost sunat de o firma de recuperare creante ca as avea de plata o anumita suma. Se poate face o contestatie ceva,trebuia sa fiu instiintat cu privire la aceasta cesiune?
Cel mai recent răspuns: buze , utilizator 17:41, 7 Decembrie 2016
Firma de care faceti vorbire trebuie sa va puna la dispozitie si documente nu numai vorbe: cesiunea creantei intre ei si cosmote, dovada debitului etc.
Multumesc,am vorbit cu cei de la firma de recuperare si astept sa-mi trimita pe mail documentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt consecintele unei facturi vodafon neplatite de 4 ani? timp_pierdut timp_pierdut In urma cu 4 ani ,am incheiat cu vodafon un abonament pt fica mea,o situatie mai dificila a dus la neplata facturii vodafon,care a ramas neplatita pana in ziua ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita andreaandrey andreaandrey buna ziua am si eu o problema acum 2 ani am facut un abonament la [FURNIZOR] nu am mai platit din luana a 2 de contract,contractul nu mai se afla la [FURNIZOR] ... (vezi toată discuția)
Credit express cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, Va cer ajutorul in urmatoarea problema: Acum 2 ani am schimbat operatorul de telefonie mobila. Dupa schimbare, mi s-a emis o factura finala de ... (vezi toată discuția)