avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor care nu poate venii la termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor care nu poate venii la termen

Buna ziua,am un termen pe 15.12 iar martorul propus de mine intr-un dosar reziliere contract nu poate venii la termenul din 15 dar la urmatorul va veni cu siguranta.Ce pot face in acesta situatie deoarece este ultimul termen pe fond si as dori sa amin acest termen pentru ca depozitia lui ma ajuta.Pot depune eu sau martorul o cerere de aminare sau ceva care sa ma ajute.Martorul nu poate venii din cauza unor probleme familiare
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SAUNDU , utilizator 10:10, 7 Decembrie 2016
Va multumesc dar am reusit sa-l fac pe martorul indicat de mine sa vina pe 15.12 la termen,explicindu-i ca poate fi amendat sau adus cu mandat.Nu ia cazut bine dar asta e,pentru ca inainte de al propune instantei l-am intrebat si mi-a comfirmat ca este de acord.
M-i sa luat o piatra de pe inima.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eventuală neprezentare la audiere DragosVoicu DragosVoicu Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu o informaţie. Dacă o persoană este citată la Parchet (în calitate de martor sau în calitate de suspect - nu ... (vezi toată discuția)
În urmă cu câțiva ani am dat declarație într-un dosar penal, iar acum sunt citat ca martor. de ce trebuie să mă prezint iar? walter22 walter22 Buna ziua! acum cativa ani, m-am dus la un cabinet medical sa-mi fac fisa medicala pentru permisul auto. Acolo la acel cabinet se faceau niste \"magarii\" iar ... (vezi toată discuția)
Declaratie adypompy adypompy declaratia scrisa a unui martor poate fi luata ca proba intr-un proces civil?persoana respectiva nu se poate deplasa in instanta din motive obiective(programul ... (vezi toată discuția)