avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... decret din 1987
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

decret din 1987

cine ma poate ajuta cu numarul decretului. tema este contributia in functie de grupa de munca .
Am inteles ca acest decret ( al carui numar nu il stiu) al Consiliului de stat a fost abrogat in anul 2000
Va multumesc anticipat celor care ma vor lumina.
Cel mai recent răspuns: t_zdru , utilizator 10:52, 27 Martie 2017
Evoluţia COTELOR DE CAS şi a contribuţiei pentru pensia suplimentară şi contribuţia pentru fondul de pensii şi asigurări sociale ale agricultorilor :
[ link extern ]
multumesc frumos pentru raspuns. am aflat intre timp numarul decretului. este decretul nr. 50 din 1987.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri necesare pentru a dovedi activitatea desfasurata in grupa a ii a luli_alina luli_alina Buna ziua, Tatal meu si-a desfasurat activitatea in grupa a II a de munca 15 ani, motiv pentru care si-a depus dosarul de pensie pentru limita de varsta. Casa ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global Caraana Caraana O ruda de-ale mele a lucrat un nr. de ani in acord,veniturile acestea nu sunt trecute in cartea de munca.Cum se procedeaza ca aceste venituri provenite din ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata și zilele nemotivate intra in perioada de stagiu? pensie suplimentara im82 im82 Am câteva nelămuriri: 1. Concediul fara plata și zilele nemotivate, 1990-decembrie - 1992 aprilie, intra in perioada de stagiu dacă nu a fost desfăcut ... (vezi toată discuția)