avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare Amenda Pod Fetesti
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare Amenda Pod Fetesti

Buna ziua,

In data de 13.08.2016 am trecut podul de la Fetesti fara a avea taxa de trecere platita in prealabil.
Am incercat sa il platesc dar nu a mers, coada la singura casa cash se intindea pe cativa KM asa ca am trecut urmand sa platesc in urmatoarele 24 de ore. Am tras pe dreapta la prima benzinarie ca sa aflu ca nu se poate plati - sistemul lor de plati este jos, motiv pentru care nu am putut plati nici prin SMS.

In data de 15.08.2016, am incercat din nou plata, a mers.

Azi, 7 decembrie 2016, imi vine amenda 130 de lei.

Consider ca nu ma fac responsabil de faptul ca celor de la CESTRIN nu le-a functionat sistemul. Am incercat sa platesc in max 24 de ore de la trecere, nu am putut. Am platit in 48. Detin toate dovezile (SMS-uri) cum ca nu fct. sistemul.

Ma poate ajuta va rog cineva sa contest amenda? Cu un model sau ceva... orice.

Se poate contesta la judecatoria Cluj?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2016
avlad, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian iacob , utilizator 15:36, 20 Octombrie 2017
Buna ziua,
Contestarea se face la judecatoria pe raza careia s-a produs incidentul (judecatoria Fetesti)
Restul ... destul de delicat.
In plangere va trebui sa motivati atat in fapt cat si in drept cererea aratand cele spise mai sus folosindu-va, eventual si de proba cu martori in afara probei cu inscrisuri si cu filmul de la camerele de luat vederi ca nu ati putut plati la timp.
Am citit intre timp pe procesul verbal - scrie ca se poate face contestatie la judecatoria in a carei circumscriptie contravenientul domicileaza.

Deci, daca atasez dovada cum ca 1) nu am putut plati 2) am platit oricum dupa 2 zile si in plus, am martor care sa ateste ceea ce am mentionat mai sus, exista temei sa contest procesul verbal sau nu?

Ce ar trebui sa scriu in cererea respectiva?
Am platit faca pod Fereste dar in loc sa trec numărul masinii cu care circula (masina data de DAB-SERVICE deoarece masina mea era in reparat ie )am trecut nr masinii mele personale care era la service
Ce trebuie să fac pentru a nu plati amenda?
Adrian iacob a scris:

Am platit faca pod Fereste dar in loc sa trec numărul masinii cu care circula (masina data de DAB-SERVICE deoarece masina mea era in reparat ie )am trecut nr masinii mele personale care era la service
Ce trebuie să fac pentru a nu plati amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - taxa pod fetești catalindiakonus catalindiakonus Salutare! Sunt într-o mare dilemă! Săptămâna trecută am șofat dinspre Constanța spre București (vineri pe la ora 14:30) trecând involuntar de ... (vezi toată discuția)
Am platit trecere pod fetesti benzinarie mol, am fost amendat, am fost inselat bobemihai bobemihai Buna ziua. Daca nu am postat in aria corecta rog mutarea ei, multumesc Este o problema ciudata si putin complicata voi incerca sa explic cat mai clar cum ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa pot fetesti si mi-a venit amenda pentru neplata ShummY ShummY Buna ziua. Anul trecut am fost la mare ca oricare alt om si pentru ca nu imi place sa primesc amenzi, m-am conformat tututor platilor. Am platit taxa de la ... (vezi toată discuția)