avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executor

Buna ziua vreau sa intreb daca pot ridica personal bani de la executorul meu judecatoresc fara sa-i vireze in banca! Nu imi pot da seama de ce dupa ce se lasa bani la executor lor le ia cate o luna sa-mi vireze bani in cont!!! Si cand sun sa intreb Domnisorele ce imi raspun la telefon ini vorbesc urat! Si nu stiu daca-i o idee puna sa schimb executorul fiin un oras mic....Multumesc
Cel mai recent răspuns: bogdanalarisa , utilizator 09:17, 8 Decembrie 2016
Puteti sa stabiliti cu executorul schimbarea modalitatii de plata.
Solicitati informatii in scris despre cauza pentru care vi se plateste tarziu debitul si, daca nu va raspunde, faceti o sesizare camerei executorilor.
Multumesc pentr-u raspuns!
Multumesc mult pentr-u raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Vlad Paul Isac Vlad Paul Isac Buna, Am dar de o speta care suna ceva de genul: Avem un debitor, care este in executare silita. Aflam ca lucreaza la firma X motiv pt care i se trimite de ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc . bataie de joc Annamarria123 Annamarria123 Buna ziua! In urma unei hotarari judecatoresti privind pensia alimentara, am avut castig de cauza astfel ca pentru poprierea efectiva am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale - dosar executare ayleena ayleena Buna ziua, In 2007 am facut un credit pentru nevoi personale. Vreo doi ani nu am mai platit ratele (nu a fost rea vointa), si dosarul meu a fost dat unui ... (vezi toată discuția)