avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma Sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma Sediu

Buna ziua , am făcut o firma împreună cu un individ și acum vreau să îi cedez lui jumătatea mea cu condiția ca el să schimbe sediul social. El susține că nu poate muta sediul deoarece este făcut contract de comandat si ca nu plătim chirie. Întrebarea ar fi dacă îi cedez si el face vreo prostie se poate întâmpla ceva cu locuinta ? Sau se poate schimba sediul social ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2016
george-neagu, moderator
Contract decomandat?
Ma gandesc ca ati vrut sa spuneti contract de comodat.
Sediul social se poate muta aproape oriunde - exista anumite restrictii in cazul unor tipuri de societati - acolo unde se cer autorizari speciale pentru functionare.
Unde este sediul social acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de constituire (!!) pentru avizul de schimbare de destinatie ciacob ciacob Buna ziua, Am nevoie de ajutor, intrucat ma aflu intr-o situatie incurcata cu administratorul blocului in care locuiesc. Doresc sa ma constitui in PFA, ... (vezi toată discuția)
Accept vecini sediu social razvan_george razvan_george Buna ziua, Revin cu o intrebare referitoare la sediul social al unei firme pe care vreau sa o infiintez. La acordul vecinilor este suficient strict acordul ... (vezi toată discuția)
Comodat magdutza80 magdutza80 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are ... (vezi toată discuția)