avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbari regim matrimonial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbari regim matrimonial

la 1 an dupa casatorie fiind unic propietar al uni apartament, am schimbat regimul matrimonial din propiu in comun. Acum, dupa un an sotia si-a schimbat foarte mult comportamentul si chiar aducand discutia despre un eventual divort si partaj, mentionez ca procentul este de 50-50....INTREBARE- pot reveni cu ajutorul unui avocat la regim matrimonial propiu asa cum a fost inainte?
Cel mai recent răspuns: vali_50 , utilizator 18:21, 8 Decembrie 2016
in cartea funciara apare cota 1/2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna verificare matrimoniala a actelor in vederea vanzarii ... CarmenIM CarmenIM Ce inseamna Verificare matrimoniala a actelor in vederea vanzarii unei proprietati (vezi toată discuția)
Cumparare casa de un sot Mara 30 Mara 30 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: sunt casatorita de 4 ani si doresc sa imi cumpar o casa care doresc [b]sa fie doar bunul meu propriu[/b], deoarece banii imi ... (vezi toată discuția)
Regimul matrimonial henriettebondar henriettebondar Va rog sa-mi explicati regimurile matrimoniale,prevazute in NCC art.312, adica : -comunitatea legala -separatia de bunuri -comunitatea conventionala Prin ... (vezi toată discuția)