avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor pericol
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor pericol

Buna ziua , beneficiez de spor de pericol on cuantum de 20℅ si sunt încadrat la condiții normale si din cate stiu daca beneficiez de acest spor ar trebui să fiu încadrat la minim grupa II,este corect? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 8 Decembrie 2016
Acordarea unui astfel de spor nu implica si automat incadrarea dvs in desfasurarea unei activitati in conditii deosebite care va da posibilitatea reducerii varstei standard de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pensionare grupa a ii-a de munca herminav herminav Buna ziua, Salariat (30.05.1960) o vechime in munca de 40,7 a lucrat in grupa a II-a de munca 17,8 (1983-2001). Stiam ca pentru grupa II-a se acorda 3 luni ... (vezi toată discuția)
Echivalare grupa 1 de munca stanluc stanluc F Stagiul total de cotizare realizat a. Stagiul total de cotizare realizat, din care 38 ani 1 luna 17 zile 1, In sistemul public, din care ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie grupa1 cucuruzu cucuruzu Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu grupa 1 de munca daca ea mai este valabila. Tatal meu a primit decizie destul de ambigua de la casa de pensii in ... (vezi toată discuția)