avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare dupa suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare dupa suspendare

buna seara! ne confruntam cu o problema si avem nevoie de ajutor in legatura cu o pedeapsa cu suspendare, dupa ce pedeapsa este ispasita si a trecut si perioada de incercare , nu se poate face reabilitarea decat dupa o prioada cat a fost pedeapsa?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:14, 7 Decembrie 2016
Buna seara,
Art. 165 Cod Penal
Reabilitarea de drept
Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani sau la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârşit o altă infracţiune.
Deci peste 3 ani sunteti reabilitat de drept.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept inaintea curgerii termenului de incercare puncuskaa puncuskaa ART. 165 Reabilitarea de drept Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept walter_white walter_white este urgent, va rog,,, cand intervine reabilitarea de drept la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare plus termen de incercare 4ani? condamnarea s a dat in 2011, ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre reabilitari puncuskaa puncuskaa care este diferenta intre reabilitare de drept si reabilitare pe cale judecatoreasca? o persoana este reabilitata de drept daca are o pedeapsa cu suspendare ... (vezi toată discuția)