avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

auto

Bun azi in intersectie viram stinga din fata venea alte masini una dat voie sa virez stinga iar da pe banda de linga bordura veneau 2 masini din fata prima a frinat a doua a intrat in spatele lui masinile nu au patit nimic numai cea de a doa i sa strimbat numaru din fata .soferi celor 2 autoturisme spun ca eu sunt de vina. nu sa facut amiabila nu sa mers la politie.ce este de facut
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:17, 8 Decembrie 2016
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire din spate stupida - poate fi culpa comuna sau doar eu sunt vinovata? ContSters196838 ContSters196838 [quot]buna seara,ma simt stupid de nevinovata in urma accidentului avut, dar probabil in fata legii sunt stupid de vinovata. Ma aflu pe podul grant in spre ... (vezi toată discuția)
A procedat corect politia? simina carmen simina carmen Fiul meu a patit un accident si credem ca a fost nedreptatit, din aceasta cauza va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra. Sa relatez faptele: circula in ... (vezi toată discuția)
Accident masina daniela ciocoiu daniela ciocoiu Am avut un accident de masina pe un drum european. Se spune ca noi suntem vinovati pt ca am lovit masina din spate pt ca nu am putut evita. Eram pe banda a ... (vezi toată discuția)