avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurari facultative \"Prima Casa\"
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurari facultative "Prima Casa"

Buna ziua,
Am o locuinta achizitionata prin programul "Prima Casa", imi puteti spune in ce conditii se pot rezilia asigurarile facultative(Cardif si Groupama-asigurare de viata)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 20:05, 8 Decembrie 2016
In primul rand, trebuie studiate prevederile din polita si din conditiile generale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
Avarie vecini Anda82 Anda82 Polita de asigurare acopera daunele provocate vecinilor in urma reparatiilor locuintei mele sau in urma unei inundatii? (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie ContSters211619 ContSters211619 buna ziua, am retinut ca termenul limita ptr aceasta asigurare a locuintei este 15 iulie 2011,valoarea este de 20 euro,dar unde pot face aceasta asigurare,va ... (vezi toată discuția)