avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din concediu creștere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din concediu creștere copil

Acum un an am suspendat activitatea SRL pentru trei ani.Aveam o angajata in concediu creștere copil pana la 2ani.In 28noiembrie copilul a împlinit 2 ani ,iar mama trebuie sa se întoarcă la serviciul care nu mai este.Angajatorul in aceasta situație ce trebuie sa facă pentru dansa ,sau dansa cum trebuie sa procedeze?Poate intra in șomaj?Angajatorul trebuie sa ii facă vreo hârtie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 8 Decembrie 2016
In acest caz, se poate concedia salariata in cauza in baza art.65 alin.1 C.mun., situatie care-i da posibilitatea sa beneficieze de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa concediul pentru cresterea copilului as vrea sa beneficiez de somaj Neagu Doina Neagu Doina Buna ziua, sunt in concediu pentru cresterea copilului, pe 12 martie 2011 trebuie sa ma prezint la servici. Angajatorul nu vrea sa ma mai primeasca la servici ... (vezi toată discuția)
Tatal nu doreste sa beneficieze de 1 luna cic Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua Am o salariata aflata in concediu crestere copil 1 an. Sotul acesteia nu doreste sa beneficieze de luna de concediu crestere copil (indeplineste ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc geo123 geo123 O angajata aflata in concediu de crestere copil trebuie sa revina la servici,pe 29.01.2011 copilul implinind 2 ani. In decembrie 2009 firma la care era ... (vezi toată discuția)