avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Abuz de functie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Abuz de functie

Buna ziua!
Un responsabil ssm (protectia muncii) are dreptul sa trimita acasa un agent de paza pentru ca un angajat al firmei unde agentul lucra a intarziat 1 minut? Poate fi dat in judecata responsabilul ssm pentru abuz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:13, 9 Decembrie 2016
Puteti sesiza angajatorul in scris cu nr. de inregistrare/ data. Se va face o ancheta administrativa si veti primi raspuns scris.
Cititi cu atentie Regulamentul de ordine interioara al firmei cu referire la abateri disciplinare si sanctiuni administrative ce pot fi aplicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara discover discover Buna ziua ! Sunt adminstrator la o Sc , si unul din angajați , a încălcat regulamentul de ordine interioară , si drept urmare, in urma unui control ... (vezi toată discuția)
Abuz la lucul de munca carmenn1978 carmenn1978 Buna ziua ! In urma cu cateva zile am primit la firma unde lucrez o notificare precum sunt chemat la sediu pentru abteri la locul de munca. Nestiind despre ce ... (vezi toată discuția)