avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna in preaviz demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna in preaviz demisie

Buna ziua . Am un angajat care si-a depus cererea de demisie . Directorul nu doreste sa il lase sa plece decat cu preaviz 20 de zile . Angajatul a anuntat ca nu mai vine . Directorul vrea sa il pontam cu absente nemotivate si sa inceapa procedura de cercetare disciplinara pe motiv de absente . Angajatul are inca 50 de ore suplimentare neplatite si 10 zile de concediu . Cum e corect ? Pun in pontaj absente si platesc co si ore suplim sau in cele 20 de zile pun recuperare si co si daca nu se acopera abia atunci pun absente ? Directorul nu vrea asa din motive pur personale . Eu ce fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 9 Decembrie 2016
In pontaj il veti trece absent nemotivat, iar la incetarea c.i.m. ii veti compensa in bani zilele de CO neefectuate si orele suplimentare efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in preaviz si mi-am gasit de lucru. menebetu menebetu Luni (25.02.13) am fost anuntat ca se fac restructurari in firma si ca se renunta la serviciile mele si a unui coleg. A venit unul dintre sefi pe la orele 23 ... (vezi toată discuția)
Plecarea de la locul de munca loa94 loa94 Buna ziua, As dori sa stiu ce se poate intampla daca plec de la locul de munca ( nu ma prezint la servici ). Doresc sa fac chestia asta deoarece nu voi fi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ma confrunt cu o situatie la care sper sa ma puteti ... Bogda944 Bogda944 Bună ziua, ma confrunt cu o situatie la care sper sa ma puteti ajuta dvs. In data de 22.06.2023 am depus demisia la fostul angajator, solicitand incheierea ... (vezi toată discuția)