Buna ziua ! Numele meu este luminita ,recent am lucrat la un stand dintr un mall,Sunt camere de luaT vedere ,dimineata la deschidere seful m a bruscat , dat afara din magazin,dumnealui a ramas in stand . Eu am declaratie la politie din ziua respectiva la politie , Nu m am Mai intors de frica . Am fost si la itm Luni ptca incidentul s a intamplat Sambata !! Am trimis demisia prin posta Luni ! Acum domnul s a dus la politie sa ma acuze de furt! Avem o gestiune comuna ,care Nu este semnata de toti ..contabila, patron eu si colegele care au Mai fost.. a spus ca a facut inventar pe 2 vineri cu 2 zi inainte Dar exista camere la mall care sa dovedeasca ca minte .. Vreau o parere va rog Daca acest domn poate sa mi faca rau ... nu Vrea sa mi mai dea salariu
Domnul poate să vă facă rău în măsura în care dvs nu acţionaţi în niciun fel şi în măsura în care povestea se confirmă în varianta domnului. Deşi din ce povestiţi, reiese că dvs puteţi să-i faceţi mai mult rău domnului decat vă poate face el dvs., dar asta este doar ..la prima vedere.
Inscenare furt
iliemailat
lucrez la o croitorie, in functia de gestionar, si am avut cateva altercatii cu patronul societatii in sensul ca m-a obligat sa merg duminica la lucru, am ... (vezi toată discuția)