avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refacere dosar indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refacere dosar indemnizatie

Stie cineva daca este posibila refacerea unui dosar depus in iulie 2009 pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului? Mentionez ca abia acum am aflat ca as fi putut trece si un mic venit realizat cateva luni intr-o alta functie decat cea de baza.
Cel mai recent răspuns: Costel Ciuan , Avocat 15:30, 2 Septembrie 2009
Nu stie nimeni???
decizia ar putea fi atacata in contencios administrativ in 30 zile de la comunicare. si in instanta se vor depune acte doveditoare ale venitului nementionat initial. se cuvine a fi mentionat ca plata indemnizatiei nu se va face pana la solutionarea litigiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar "respins" indemnizatie crestere copil romi_codrean romi_codrean salut. as vrea sa aflu parerea mai multor colegi intr-o speta personala cu care m-am confruntat. sotia mea este PFA si a nascut un copil la 06 iulie 2009 am ... (vezi toată discuția)
Contestare ordin de incadrare personal contractual plimbarici plimbarici Buna ziua, In luna ianuarie ca urmarea a majorarilor de 25% am primit un ordin prin care mi s-a majorat salariul de baza in care am constatat calcularea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta concediu crestere copil LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri, am de completat la o angajata o adeverinta pt calcul indemnizatiei de crestere copil. Copilul s-a nascut in data de ... (vezi toată discuția)