avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Chemare fost gestionar la inventar ulterior
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Chemare fost gestionar la inventar ulterior

Buna ziua

Am urmatoarea problema:
in cursul lunii septembrie pentru doi gestionari a incetat contractul de munca cu acordul partilor.
- nu a fost posibil sa faca inventarierea depozitului in care au lucrat, deoarece cantitatea de marfa este foarte mare si ar fi fost nevoie de minim doua saptamani si mobilizarea a mai mult de 10 persoane pentru numararea tuturor reperelor.
Depozitul respectiv are mai multi gestionari. Acum la sfarsitul anului trebuie sa facem inventarierea anuala si am vrea sa invitam si cei doi gestionari sa fie prezenti la inventariere, astfel incat daca se constata diferente sa ia cunostinta de existenta acestora la momentul verificarii.

Intrebarea este daca exista vreo posibilitate legala de a-i determina pe cei doi sa fie prezenti, si daca in cazul in care se constata minusuri, mai este posibil sa le fie imputat ceva .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 18 Decembrie 2016
Raspunderea patrimoniala se poate totusi angaja si in situatia mentionata de cel care a initiat acest topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar gestiune napoleonul napoleonul Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: la efectuarea inventarului gestiunii unui depozit participa toti si cei doar detasati doar pentru ... (vezi toată discuția)
Imputare diferente inventar marinica_ph marinica_ph buna ziua, din martie anul trecut sunt sef depozit la soc com x. la momentul cand am semnat contractul individual de munca am semnat si pentru raspundere ... (vezi toată discuția)
Probleme inventar ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua. Lucrez la o firma de distributie uleiuri.M-am angajat in martie la aceasta firma, atunci cand m-am angajat am preluat de la fostul angajat masina ... (vezi toată discuția)