avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa contestatie la executare silita

Buna seara,
Am o contestatie la o executare silita , am facut cerere de acordare ajutor public judiciar , mi-a admis-o in parte , adica a redus-o la 50% , dar nu a admis si esalonarea, prin urmare am facut reexaminare la taxa de timbru, termenul este maine .Intrebarea mea este la dumneavoastra daca imi respinge cererea in cat timp pot sa platesc taxa de timbru judiciar , cate zile am la dispozitie, ca sa nu imi respinga comtestatia ca netimbrata.
Si mai am o problema contestatia am depus-o la Judecatoria din Galati , unde aveam domiciliul la aceea data , intre timp mi-am schimbat domiciuliul si implicit buletinul in localitatea Bucuresti (de doua saptamani), in aceasta situatie unde platesc taxa de timbru judiciar?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2016
boggieuk, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:09, 13 Decembrie 2016
Trebuie sa platiti imediat ce s-a pronuntat instanta,art.40(1) din OUG nr.80/2013,precizeaza clar"Taxele judiciare de timbru se platesc de debitorul taxei in numerar,prin virament bancar, sau in sistem on line,...............al unitatii administrativ teritoriale in care persoana fizica isi are domiciliul sau resedinta."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru Overwhelm Overwhelm Buna ziua, Doresc sa achit taxa judiciara de timbru in valoare de 20 Lei pentru a depune o plangere la Jud. Mangalia. Eu am domiciliu in Bucuresti Sector ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar eronata in minus seldom seldom Buna ziua, Azi mi-a venit o comunicare ca trebuie sa achit taxa judiciara de timbru 0 si am drept de contestatie in 3 zile, sub sanctiunea anularii ... (vezi toată discuția)
Partaj simplis simplis Taxa de 0,3% se depune odata cu introducerea actiunii ? (vezi toată discuția)