avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii minori

Eu și soțul meu suntem divortati,în urma divortului avem custodie comuna.Eu plec cu contract în străinătate sa lucrez,pot lasă tutore pt copii unul din bunicii.Precizez ca soțul nu se implica în creșterea și educarea copiilor,în același timp nu vine sa-î viziteze ,și nici financiar.Copii stand cu mine.va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:56, 19 Decembrie 2016
E chiar indicat sa delegati autoritatea parinteasca, dar ea va fi exercitata - teoretic - in comun cu tatal.
Cum trebuie sa procedez,unde trebuie sa merg.va mulțumesc.
Vorbiți prima dată cu tata copiilor, că fără acordul lui scris și autentificat, nu cred că veți putea rezolva ceva.
Având autoritate părintească COMUNĂ, toate deciziile importante privitoare la minori trebuiesc luate de comun acord.
Cu acordul lui veți rezolva foarte simplu și foarte repede la NOTAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord elushk elushk Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)
Divortul la notar cu minor Georgiana Trandafir Georgiana Trandafir Urmeaza sa divortam si avem o fetita minora. In cazul divortului la notar se poate cere dreptul total de decizie al mamei? Am inteles ca se poate doar custodie ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face legal in acest caz special? divort cu minori doryen doryen iata pe scurt cazul: Dupa patru ani de casatorie legala,sotia este fortata sa plece din domiciliul conjugal de carte sot, care pe motiv de ... (vezi toată discuția)