avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... la intoarcerea din CIC nu gasesc angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

la intoarcerea din CIC nu gasesc angajatorul

sunt angajata firmei sc Mis Led New srl din data de 12.10.2005. din data de 10.10.2007 am ramas in cic.In timpul efectuarii cic,colegii mei au semnat lichidarea cu firma la data de 30.09.2008. In data de 23.08.2009,mi s-a terminat concediul de crestere a copilului,si am dorit revenirea la lucru,dar nu reusesc sa contactez angajatorul sau fosta secretara; am fost la sediul firmei si acolo nu mai este nimeni de cateva luni si am aflat ca angajatoarea nici nu mai locuieste in Timisoara.Doresc sa stiu daca in conditiile date pot beneficia de somaj,cu toate ca nu am de la cine sa cer decizie de incetare a contractului de munca,sau alte acte necesare pt inaintarea dosarului pt somaj.Precizez ca am fost la Registrul Comertului si am cerut adeverinta cu starea firmei si aceasta figureaza in stare de functionare. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nagy Delia , utilizator 19:59, 18 Octombrie 2009
De la Registru puteti afla sediul social al firmei , poate acolo unde v-ati desfasurat activitatea era doar punct de lucru. :luck:
Depuneti o sesizare la ITM Timis, in acest sens.
multumesc, nu; acolo era sediul social-si nu mai este nimeni de cateva luni
cum trebuie sa arate sesizarea, adica ce scriu in ea? multumesc
as fi vrut sa stiu daca pot cere somaj sau nu, in conditiile date

Alte discuții în legătură

Termen primire decizie concediere Lary_13 Lary_13 Buna ziua! Care este termenul in care ar trebui sa primesc decizia de concediere, avand in vedere ca preavizul s-a incheiat in data de 1.06.09? (vezi toată discuția)
Informare concediere beta88 beta88 Buna seara!Am o mare nelamurire privind o informare de concediere: -am primit o informare in care scrie urmatoarele: ... (vezi toată discuția)
Concediere asilvia asilvia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati oferindu-mi informatii utile cu privire la urmatoarele probleme: - din aprilie 2009 mi s-a incheiat CIM; de atunci firma ... (vezi toată discuția)