Buna ziua.
De aproape o luna de de zile sunt cercetat penal de catre DIICOT si invinuit pe nedrept pt crearea unui grup infractional.
Dupa ce am cerut o analiza de dosar procurorului care se ocupa de cazul meu si dupa ce l-am analizat amanuntit pagina cu pagina, din el reiese faptul ca eu am folosit o anumita adresa de email ( pe care eu nu o cunosc si nu am auzit de ea in viata mea) si de faptul ca din acea adresa de email s=a trimis un anume fisier text care continea date bancare. A 2 a invinuire care mi se aduce, este faptul ca pe unu din site-urile mele se facea activitate de tip Phising prin care imi inselam clientii. ( nu exista vreo plangere sau sesizare facuta la adresa site-ului pe care eu l-am detinut sau pe numele meu de catre vreun client ) Tin sa precizez ca urmariea mea penala a inceput in 2012, iar site-ul de care ei ma acuza, eu nu il mai am din 2009-2010. Din 2011, am verificat pe internet, iar domeniu care l-am avut eu, l-a cumparat o firma din America.
Vreau sa mai mentionez faptul ca din declaratiile celorlanti mebri ai grupari, nici unu nu ma cunoaste, nici unu nu ma vazut vreo data in realitate, nu exista convorbiri telefonice sau online ori intalniri intre mine si restul mebrilor gruparii.
O alta intrebare ar fii: au dreptul sa imi retina autoturismul persoanal, atata timp cat ma bucur de prezumtia de nevinovat si mai ales ca autoturismul este gajat la banca?
Multumesc
Multumesc pt raspuns si sunt in totalitate de acord cu tine!! asta tot incerc si eu sa ii explic procurorului de caz!! Dar crezi ca ai cu cine sa te intelegi ? Omul are totusi o varsta, iar domeniu IT este Limba Chineza pt el!!! E ca si cum, te-ai duce la un doctor stomatolog sa te opereze la inima. O stii el unde este inima si cum functioneaza, dar totusi!!!
Zilele trecute, am reusit intr-un final sa iau copiile cerute de la dosar.
Culmea, acuma mai nou apare ca de fapt in 2012 accea adresa de email de care sunt invinovatit ca am folosito, apare ca mi-a fost mie transmisa prin sms pe nr meu de tel! Iar cel care zice ca mi-a trimis sms-ul, recunoastge ca el a creat accea adresa de e-mail si ca sa folosit de ea.
Ceea ce ma deranjeaza ce.l mai mult, este faptul ca: toti membri gruparii, pe care eu nu ii cunosc, isi recunos faptele si detaliaza fiecare in parte ceea ce a facu, si toti sustin ca nu ma cunosc si ca nu au avut niciodata contact cu mine.
Cat despre acctivitatea de tip Phising de pe site-ul pe care eu l-am detinut si care a expirat inainte de a incepe urmarirea mea penala, nu exista plangeri/sesizari de la eventuali clienti. Plus ca pe site-ul meu nu exista vre-un modul de cumparare cu carti de credit, deci nu stiu cum au ajuns ei la conclizia ca se facea activitate de tip Phising, de s-au autot sesizat din oficiul.
Hackerii sparg in mod obisnuit websiteurile altora pentru a raspandi infectii in vederea phishingului. Asa ca si daca ati fi detinut in prezent websiteul, tot nu ar fi fost o dovada ca dvs. ati facut phishing.
Sms cu urmari...
gigelas
Buna seara,
O cunostinta (X),a fost amendata cu 400 lei + 100 lei cheltuieli Pt.???,in urma unei plangeri facuta de cineva impotriva acestuia,acuzandu-l ca ... (vezi toată discuția)