E a doua oara cand intervin pe acest forum pentru ca observ ca va certati in loc sa discutati normal. Nu e ok pentru omul care a pus intrebarea sa deviati de la subiect. Vrand-nevrand, el primeste alerte ca i s-ar fi raspuns in continuare. SI e enervat de faptul ca lumea vorbeste orice altceva.
Aveti de dsicutat subiecte noi, va rog sa o faceti in forumurile potrivite.
@Presedintele: va rog sa pastrati o atitudine politicoasa si orientata spre dialog, nu spre conflict.
Si este valabil petnru toti cei care, in loc sa argumenteze, prefera sa atace verbal oamenii cu care intra in dialog.
Multumesc anticipat."
Acum da-ti si mie dreptul la cuvant,domnule administrator;exact asa cum se cuvine.
Daca tot va referiti la "omul" care a deschis subiectul,eu sunt acela! Va rog frumos si respectuos sa nu "imi puneti cuvinte in gura"(ca sa ma exprim in termeni...populari)...Nu sunt deloc enervata de faptul ca primesc alerte pe e-mail(poate nici nu am confirmat aceasta optiune....).Si dupa cum ati vazut,eu,personal am revenit la subiect.
Am sa va rog sa justificati inchiderea topicului sub pretextul enervarii "omului care a pus intrebarea",adica,mai explicit a mea.
Sunt perfect convinsa ca este viceversa si dumneavoastra sunteti cel iritat de....."situatie".
Va rog insitent ca data viitoare sa nu va mai folositi de persoana mea pentru a va justifica actiunile,deciziile......
Multumesc anticipat.
Sa imi spun si eu parerea!
Daca primiti alerte pe email cu siguranta ati bifat aceasta optiune din neatentie atunci cand ati postat mesajul respectiv! Nu o sa mai primiti deoarece topicul respectiv a fost inchis asa cum ati spus dvs!:D
Referitor la enervare....sunt momente in viata cand te enervezi fara sa vrei ! Poate starea dvs(modul in care ati raspuns) l-a facut pe administrator sa ia decizia inchiderii topicului pentru ca discutiile sa nu escaladeze praguri ireversibile!B-)
Puteti oricand deschide alt topic si lansa un subiect cel putin la fel de incitant!Parerea mea!:)
citez: ".Nu sunt deloc enervata de faptul ca primesc alerte pe e-mail(poate nici nu am confirmat aceasta optiune....)"
Observ ca nu ati inteles la ce anume fac referire....Cuvantul "poate" da de inteles ca poate am bifat acea optiune de a primi alerte pe e-mail sau,tot la fel de bine, poate nu :)):)):)):)) Sau poate eu sunt mai speciala si primesc oricum alerte pe e-mail:)):)):)):)):))
Da.......
Cred ca nu ne intelegem deloc. In topicul ala bateati campii. Discutia la care ati ajuns nu avea nicio legatura cu discutia initiala. Am dat un exemplu de iritare pe care ar putea-o produce divagarea. Nu m-am folosit de dvs. ca sa inchid topicul.
Orice discutie, in lumea reala sau intr-un forum, are o directie clara. Daca n-o puteti pastra, vine cineva si va arata directia. In interventia mea, am incercat sa fiu eu acel cineva.
Cat despre confirmarea primirii de alerte cand se raspunde la forum, e imposibil sa nu fi confirmat. Pentru ca scrie destul de vizibil, "Anunta-ma când apare un raspuns".
Si cu aceasta, inchidem si prezentul topic. In viitor, va rog sa pastrati firul discutiei, pentru ca altfel o luam de la capat. Si iar ma acuzati ca fac cine-stie-ce ilegalitati. :acute:
Cont inactiv
tzuku51
In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont).
De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Alerta forum
kendra
Buna ziua,
Primeam pe mail alerta de pe forum \\"admitere inm 2014\\". De cateva zile nu mai primesc. Puteti sa imi spuneti cum sa procedez pentru a reprimi ... (vezi toată discuția)