avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acte dupa renovare si consolidare cladire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acte dupa renovare si consolidare cladire

In cazul cand o casa este renovata si consolidata fara acte si autorizatii, dupa terminarea lucrarilor ce trebuie facut sa nu fie probleme in viitor.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 00:22, 15 Decembrie 2016
Trebuiesc intocmite documentele justificative=proiect tehnic,autorizatie constructie,certificat urbanism,proces verbal receptie finala
Trebuie mers la primaria respectiva pentru intrarea in legalitate; daca se sesizeaza directia de urbanism la mai putin de 2 ani de la executarea lucrarilor, aproape sigur veti primi si amenda. In masura in care sunt respectate reglementarile de urbanism ale zonei, vi se va elibera certificat de urbanism, va trebui sa prezentati o expertiza tehnica de rezistenta a constructiei, un aviz de la mediu si unul de la PSI si vi se va elibera autorizatia de construire pentru intrarea in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie hepicrist hepicrist am cunparat un teren in iasi com miroslava si am costruit o casa si nu am autorizatie de constructie deoarece cind am facut casa terenu era pe extravilan ... (vezi toată discuția)
Autorizare pentru consolidare,extindere,masardare mariama mariama ce acte imi trebuie pentru a obtine certificatul de urbanism si autorizatia pentru consolidare, extinderea si masardarea unui imobil (vezi toată discuția)