avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura

Am un contract de vanzare cumpărate încheiat cu un furnizor. Acesta este unicul furnizor de produse. Luna trecuta a sistat livrarea de produse, ba mai mult a venit si a încărcat tot stocul care era existent in magazin. Acum sunt in imposibilitatea de plata a restantelor pe care le am fata de acest furnizor. Am purtat discutii cu posibilitatea la examinarea datoriei in cuantumul de 14000 lei , dar
nu am ajuns la o intelegere. Ieri am primit o notificare scrisă în care sunt invitată la sediul lor pentru discutii amiabile. Problema este ca nu îmi permit acest lucru deoarece este in alta localitate si nici venituri nu am momentan. Cum sa procedez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: BEJENARU NICOLETA , utilizator 10:35, 14 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O notificare floriovalentino floriovalentino Buna ziua . Va rog ,daca cineva ma poate lamuri : -in anul 2010 , luna mai am achizitionat o marfa , cu factura ,am platit un avans de 5000 lei , la ... (vezi toată discuția)
Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)
Furnizorul nu doreste sa mai primeasca marfa retur si pretinde penalitati. alexonofrei alexonofrei Acum 4 luni am deschis un magazin. Furnizorul mi-a facut o livrare de initiere de stoc mai mare dar mi-a spus ca dupa o vreme va primi retur produsele care nu ... (vezi toată discuția)