avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua.Va rog sa ma ajuta-ti. Am o societate care a pierdut un proces pentru plata chiriei.Societatea care a castigat a trecut la executare silita dar a facut si apel.Sa facut executarea dar ulterior la apel a catigat o suma mult mai mare reprezentand dobanzi de intarziere.Acum au apelat la un alt executor si vrea sa recupereze si suma castigata la apel. Este posibil sa se faca executare de doua ori pentru aceiasi speta?Mentionez ca prima suma care deja sa executat este de 100 000 lei iar a douade 2 000 000 lei.Am facut contestatie la a doua executare. Am sanse?
Cel mai recent răspuns: danutsim , utilizator 14:01, 15 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Ca sa facut o executare si nu este normal o alta executare la aceiasi speta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani Samoilatraian Samoilatraian Buna seara, In 2008 am imprumutat(persoana fizica) unei firme suma de 80 000 lei ron cu un contact de imprumut intre societate comerciala si mine.Firma a ... (vezi toată discuția)
Contract împrumut online zaplo AllyMagd AllyMagd Buna ziua. In cadrul unui credit luat online in 2015, de la zaplo IFN, totul făcut electronic, contract semnat electronic ( la semnătură client era o ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va cer sfatul in legatura cu o prescriptie datorie. ... Matei.robert Matei.robert Buna seara. Va cer sfatul in legatura cu o prescriptie datorie. Datele sunt in felul urmator. In 2007 am facut un descoperit de card. Am platit la vremea ... (vezi toată discuția)