avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare casatorie sau divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare casatorie sau divort

Buna seara,
m-am castorit cu cetatean american in 2003 in bucuresti, eu nu am ajuns in USA dar sotia este cetatean american si locuieste acolo. as dori sa anulez casatoria sau sa divortez, cum sa procedez?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lml , utilizator 10:31, 26 August 2010
Divortul se va face la judecatoria Constanta.
Unde aveti dv.domiciliul in prezent.
va multumesc pt. promtitudine
va precizez ca am domiciliul in constanta dar casatoria cu cetateanul american a fost facuta in bucuresti , divortul se face in constanta unde am eu domiciliul?
Cererea de divort va fi solutionata de judecatoria de la domiciliul dumneavoastra, respectiv judecatoria Constanta.
va multumesc foarte mult
o seara minunata!!!

Alte discuții în legătură

Unde pot divorta? bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua,in cazul in care m am casatorit acum 20 de ani in jud prahova iar acum am domiciliul in jud Constanta si vreau sa divortez ,ma pot adresa instantei ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean strain flowerk flowerk Buna ziua, Sunt casatorita de 6 ani cu un cetatean american si in acest moment al vietii mele am decis ca nu mai pot casnicia cu aceasta persoana, deoarece, ... (vezi toată discuția)
Divortul de o persoana cu cetatenie straina georgina_ion georgina_ion Am urmatoarea problema: in octombrie 2008 eram in SUA unde m-am casatorit cu un cetaean american. In aprilie 2009 eu am venit in tara si de atunci am pierdut ... (vezi toată discuția)